Володимир Муха

Please add an image!
Birth Date:
18.03.1994
Death date:
21.07.2014
Length of life:
20
Days since birth:
10970
Years since birth:
30
Days since death:
3540
Years since death:
9
Extra names:
Владимир, Муха Володимир Олександрович
Categories:
KIA of Russian invasion in Ukraine war 2014-24, Military person
Cemetery:
Set cemetery

    20 липня, під час бою за село Георгіївка на Луганщині підрозділу “Холодний Яр” з 24 чоловік вдалося прорвати ворожі позиції і організувати “коридор” для постачання паливом і боєприпасами українських військовиків на території Луганського аеропорту.

    Наступного дня, 21 липня терористи організували контратаку із задіянням танків.

    Під час бою двоє “холодноярців” було поранено, а Володимир Муха, який був кулеметником і прикривав відхід підрозділу, загинув від кулі ворожого снайпера. Поліг в бою, прославивши своє ім’я і не зганьбивши честі Українського Солдата… Муха Володимир Олександрович народився 28.03.1994 року в Теплицькому районі, с. Кам`янка.

    У віці 10 років разом з родиною переїхав жити до м. Гайсин Вінницької області. З 4 по 11 клас навчався в НВК СЗШ І-ІІІ ступенів інтернат-гімназії м. Гайсин.

    У 2011 році вступив до Вінницького політехнічного університету на факультет електромеханіки. Навчався сумлінно. Зарекомендував себе як відповідальний та цілеспрямований студент. Мав велике почуття любові та патріотизму до своєї держави, з перших днів приймав активну участь у Вінницькому Майдані. Спеціально перевівся зі стаціонару на “заочку”, щоб піти до війська і з травня воював у зоні АТО

    Більше читайте тут: http://vinnitsaok.com.ua/2014/07/24/187360

    ***

    Муха Володимир Олександрович 1994, Гайсин Вінницька область.

    Боєць батальйону територіальної оборони «Айдар» Збройних сил України. Навчався у Вінницькому технічному університеті на третьому курсі. Після того, як записався добровольцем у "Айдар", перевівся на заочне відділення.

    Загинув у віці 19 років. Залишилися мати і сестра. 21 липня 2014

    Source: wikipedia.org, news.lv, censor.net.ua

    No places

      loading...

          Relations

          Relation nameRelation typeBirth DateDeath dateDescription

          No events set

          Tags