Гарматій Володимир

Гарматій ВолодимирГарматій Володимир
Please add an image!
Birth Date:
04.08.1992
Death date:
26.07.2014
Length of life:
21
Days since birth:
11560
Years since birth:
31
Days since death:
3535
Years since death:
9
Extra names:
Гарматий Владимир
Categories:
KIA of Russian invasion in Ukraine war 2014-24, Military person
Cemetery:
Set cemetery

Українські військові ведуть бої на околицях Горлівки Донецької області, а також у напрямках Дебальцевого Донецької області та Первомайська Луганської області, повідомив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Підрозділи Збройних сил України вже вийшли на околиці Горлівки і продовжують знищення бандформувань. Завдяки швидкому маневру і потужному наступові, вдалося знешкодити вісім одиниць бойової техніки і понад два десятки терористів", - сказав О.Лисенко на брифінгу в неділю.

Він також повідомив, що українські військові знищили вісім одиниць бронетехніки терористів і ліквідували близько 20 бойовиків.

Водночас, за словами О.Лисенка, за останню добу під час антитерористичної операції загинув один військовослужбовець і 35 дістали поранень.

За його словами, сили АТО також докладають зусиль для того, щоб звільнити від терористів території падіння літака Boeing-777, щоб гарантувати міжнародним експертам безпеку і можливість провести експертизу.

Також О.Лисенко повідомив, що за інформацією РНБО, Росія продовжує накопичувати сили поблизу кордону з Україною. "У нас є інформація, що з боку російського кордону збирається військова техніка і військовослужбовці, які облаштовують свої місця дислокації. Про факти перетинання державного кордону технікою з боку РФ за минулу добу інформації у нас немає", - сказав він.

**

4 серпня 1992, Чернелів-Руський Тернопільська область. Закінчив ТНЕУ.26 липня 2014З 18.30 до 18.40 по блокпосту ЗС України в районі прикордонного села Григорівка Донецької області зі сторони РФ було здійснено декілька пострілів з танка. В результаті обстрілу загинув 1 військовослужбовець ЗСУ. За даними РНБО за останню добу під час АТО загинув один військовослужбовець

Source: wikipedia.org

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags