Віктор Єременко

Please add an image!
Birth Date:
06.02.1993
Death date:
10.09.2014
Length of life:
21
Days since birth:
11425
Years since birth:
31
Days since death:
3539
Years since death:
9
Extra names:
Еременко Виктор, Еременко Виктор Викторович
Categories:
KIA of Russian invasion in Ukraine war 2014-24, Military person
Cemetery:
Set cemetery

Єременко Віктор 21 рік, Білозір'я Черкаська область. Боєць Національної гвардії України. Виховувався без батьківської опіки в Смілянській школі-інтернат. Пройшов весь Майдан, а коли почалися бої на Сході, добровольцем записався до лав Нацгвардії.

10 вересня 2014 Віктор отримав вогнепальне поранення грудної клітки під Артемівськом (Донецька область). Його направили до місцевої лікарні, однак через важку рану він помер на операційному столі

***

Черкаський район знову в смутку. Сьогодні стало відомо про ще одну втрату нашого бійця, який брав участь в антитерористичній операції. Під Артемівськом Донецької області внаслідок вогнепальної рани грудної клітки загинув 21-річний Віктор Єременко, родом із Білозір’я. Його направили до місцевої лікарні, однак через важку рану, він помер на операційному столі.

Як повідомляють у Білозірській сільській раді, хлопець виховувався без батьківської опіки в Смілянській школі-інтернат. Він пройшов весь Майдан, а коли почалися бої на Сході, добровольцем записався до лав Нацгвардії.

Схиляємо голови перед мужністю та відвагою наших бійців. Світла пам’ять тим, хто загинув, захищаючи нас та Україну від російського агресора. Герої не вмирають!

http://cherkassy-rda.ck.ua/?p=20539

***

Єременко Віктор Вікторович

Дата та місце народження: 6 лютого 1993 р., с. Білозір'я, Черкаський район, Черкаська область.

Дата та місце загибелі: 10 вересня 2014 р., м. Артемівськ, Донецька область.

Звання: Старший солдат резерву.

Посада: Снайпер.

Підрозділ: Батальйон оперативного призначення Київської конвойної бригади.

Обставини загибелі: 10 вересня 2014 р. отримав смертельне вогнепальне поранення грудної клітки під Артемівськом (Донецька область).

Місце поховання: с. Білозір'я, Черкаський район, Черкаська область.

Указом президента України № 838/2014 від 31 жовтня 2014 р., "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

Виховувався без батьківської опіки в Смілянській школі-інтернаті, працював охоронцем та різноробочим. Пройшов весь Майдан (у 22-й сотні Самооборони), а коли почалися бої на Сході, записався до лав резервистів Нацгвардії. Загинув під час третього відрядження до району АТО.

Source: wikipedia.org, memorybook.org.ua

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags