Modris Škutāns

Please add an image!
Birth Date:
07.05.1987
Death date:
22.08.2015
Burial date:
05.09.2015
Length of life:
28
Days since birth:
13476
Years since birth:
36
Days since death:
3142
Years since death:
8
Nationality:
 latvian
Cemetery:
Set cemetery

Dziļās sērās paziņojam, ka sestdien, 22.08.2015. Lielbritānijā traģiski aizgājis mūžībā mūsu mīlētais dēls, brālis, draugs, vienmēr izpalīdzīgais un smaidošais filmas “Modris” galvenā varoņa prototips īstajā dzīvē - Modris Škutāns.

MODRIS Trailer | Festival 2014


Mēs, Modra tuvinieki, lūdzām visas sabiedrības atbalstu, kurus nav atstājis vienaldzīgs Modra liktenis, lai kopīgiem spēkiem savāktu nepieciešamos līdzekļus viņa mirstīgo atlieku pārvešanai uz Latviju. Nepieciešamā summa bija 2000 EUR. No sirds pateicamies par matateriālo un morālo atbalstu un palīdzību. Šobrīd summa jau ir savākta un lūdzam vairs neziedot.

Sirsnīgā pateicibā,
Mamma: Elita Škutāne 
Māsa: Santa Škutāne

Tu vari palīdzēt ar labiem vārdiem, daloties ar šo ierakstu sociālajos tīklos Facebook, Draugiem, Twitter, Instagram #AtvedModriMajas

Modris Škutāns dzimis 07.05.1987. Rīgā.

Savu bērnību pavadījis Carnikavā, mācījies Carnikavas pamatskolā. Vēlāk dzīves ceļi Modri veduši uz Rīgu.

Viņa cīņa ar sevi, cīņa par mīlestību, cīņa ar atkarībām, cīņa par savu vietu dzīvē atspoguļota režisora Jura Kursieša filmā “Modris”, par kuras prototipu dzīvē tika izvēlēts mūsu dēls, brālis un draugs – Modris Škutāns.

Vēlāk Modri dzīves ceļi veduši ārpus valsts robežām. Viņš ilgstoši strādājis Lielbritānijā, līdz labprātīgi pametis šo pasauli 22.augusta naktī Pīterboro, Lielbritānijā.

“Es Modri atceros kā gaišu cilvēku! Izpalīdzīgu! Tādu, kurš nekad neatteica palīdzīgu roku, kad bija nepieciešams! Tiesa, viņam piemita fantastisks talants iekulties visneiespējamākajās situācijās un nepatikšanās! Bet savā būtībā viņš bija kā plašajā pasaulē apmaldījies bērns, kurš ļoti alka mīlestības un uzmanības. Vienmēr smaidīgs, viegls…, Tāds, kurš savu sāpi iznesa sevī, neuzspiežot citiem,” saka viņa paziņas.

Lai Modrim vieglas smiltis! Mēs Tevi ļoti mīlām,

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags