Микола Пинчул

Dzimšanas datums:
00.00.1992
Miršanas datums:
28.07.2014
Mūža garums:
22
Dienas kopš dzimšanas:
11776
Gadi kopš dzimšanas:
32
Dienas kopš miršanas:
3532
Gadi kopš miršanas:
9
Papildu vārdi:
Пинчул Николай, Студент, Пенчул Микола Миколайович
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Алексей Герман Привіт. Сьогодні з ранку вбили мого бойового побратима. Вбили не сепаратисти, вбили бійці 93-бригади. Вбили пострілом в голову бійця, який заступився за цивільних, який не давав п’яним воякам біснуватись… це вже друга смерть від 93-бригади в нашій групі… на очах Мустафи Найема до цього було вбито «......», сьогодні вбили «Студента» він дійсно був студентом, оформив академічну відпустку, щоб боронити Батьківщину. По першій справі товстожопі командири намагаються загальмувати розслідування, по другій комбат каже не розголошувати. Сукі…. це чиїсь батьки, або сини…. що ви бажаєте зам’яти? Неспроможність командирів контролювати особовий склад ?

Налякані особистою відповідальністю? Якщо будується нова армія, то тих падлюк, які дозволяють собі подібні злочини треба притягати до відповідальності!!! Знову замовчування, знову якісь терки та домовляння… Студент на фото у тельніку зліва…. Він відмінно воював, він міг стати відмінним батьком. Два тижні тому, йому виконалось 22 роки.
P.S. Нижче стаття Мустафи, як бійці цієї 93 бригади вбили «......».


http://www.pravda.com.ua/articles/2014/07/16/7032058/

***

Обставини загибелі: Був вбитий зранку п'яними бійцями 93-ї окремої механізованої бригади у Красноармійську, коли заступився за мирних мешканців.

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas