Роман Крутько

Добавить Фото!
Дата рождения:
12.09.1976
Дата смерти:
22.10.2014
Продолжительность жизни:
38
Дней с рождения:
17391
Годы с рождения:
47
Дни после смерти:
3473
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Крутько Роман Іванович, Тракторист
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный
Кладбище:
Указать кладбище

Крутько Роман Іванович
(Позивний «Тракторист») 38 років, Кременчук Полтавська область. Проживав у с. Вовчик (Лубенський район). Військовослужбовець. Був фермером. На початку вересня добровольцем пішов на фронт. Залишились дружина та дві доньки, 5 і 14 років.

Близько 13:00 терористами було здійснено напад із засідки на машину військових на східній околиці Маріуполя. Роман був за кермом, він встиг зорієнтуватися і вивести автівку в кювет так, щоб бійці змогли безпечно вийти. Коли сам вже вистрибнув з автомобіля, біля його ніг вибухнула граната, він упав, і в нього влучив снайпер. За даними РНБО, неподалік села Пищевик (Новоазовський район Донецька область) розвідники виявили скупчення бойовиків, які готувалися форсувати річку Кальміус та влаштувати диверсії на трасі Донецьк - Маріуполь. В бою з диверсантами загинув один український військовий.

***

Позивний «Тракторист» 36 років, Полтавська область.

Залишилось двоє дітей.

22 жовтня 2014 За даними Штабу оборони Маріуполя, терористами було здійснено напад на машину військових на східній околиці Маріуполя, напад відбито, загинув один боєць, ще один важко поранений.

За даними РНБО, неподалік села Пищевик (Новоазовський район Донецька область) розвідники виявили скупчення бойовиків, які готувалися форсувати річку Кальміус та влаштували диверсії на трасі Донецьк - Маріуполь.

В бою з диверсантами загинув один український військовий

Источник: wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки