Valda Kjaspere

Please add an image!
Birth Date:
27.12.1958
Death date:
22.12.2021
Length of life:
62
Days since birth:
23874
Years since birth:
65
Days since death:
868
Years since death:
2
Nationality:
 latvian
Cemetery:
Rīga, Lāčupes (Lācara) kapi

Kolēģi norādīja: "Valda bija gaišs cilvēks un savas lietas patriote. Viņas paveikto atcerēsies daudzi – gan bērni un viņu vecāki, gan pedagogi. Izveidojot vienotu satiksmes drošības apmācības sistēmu, kā arī atbalsta mehānismus pedagogiem, Valda ir likusi pamatus satiksmes drošības izglītībai Latvijā."

CSDD uzsvēra, ka pateicoties Valdas Kjasperes iegūtajai augstākajai izglītībai fizikā un matemātikā, kā arī maģistra grādam pedagoģijā, viņas izveidotā apmācību kārtība ir gan sistēmiska un dinamiska, gan saistoša dažādām mērķauditorijām.

"Viņa zināja un prata atrast kontaktu, pareizo valodu un aizraut ar savām idejām ikvienu," uzsvēra CSDD pārstāvji.

Valdas Kjasperes veidotajos satiksmes drošības konkursos vairāk nekā 25 gadu garumā ir piedalījušies tūkstošiem bērnu un  jauniešu. “Jauno satiksmes dalībnieku forums”,  “Gribu būt mobils”,  “Gada jaunais autovadītājs” un interneta vietne "www.berniem.csdd.lv" – tie visi ir fundamentāli izglītības projekti, kurus ir izlolojusi un attīstījusi Valda Kjaspere. Pateicoties viņai tik daudz Latvijas bērnu un jauniešu ne vien zina, bet svarīgākais – izprot un ievēro satiksmes kārtību! Tikmēr pedagogi saņēma metodiskos materiālus un cilvēcisko atbalstu, norādīja CSDD.

No places

    loading...

        No relations set

        No events set

        Tags