Paul Hardwick

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
15.11.1918
Miršanas datums:
22.10.1983
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 anglis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Paul Hardwick (15 November 1918 in Bridlington, East Riding of Yorkshire – 22 October 1983, London) was an English actor.

Contents

Career

Theatre
  • The Wars of the Roses (1965) – Gloucester
Filmography
  • 1957 The Prince and the Showgirl Major Domo
  • 1958 A Night to Remember Guggenheim's Valet
  • 1966 A Man for All SeasonsCourtier
  • 1967 The Long Duel Jamadar
  • 1968 Romeo and Juliet Lord Capulet
  • 1970 Julius Caesar Messala
  • 1983 Octopussy Leonid Brezhnev, Soviet Chairman

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Birkas