Tamara Makarova

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
13.08.1907
Miršanas datums:
20.01.1997
Pirmslaulību (cits) uzvārds:
Тамара Макарова
Kategorijas:
Aktieris, PSRS Tautas skatuves mākslinieks, Pedagogs, skolotājs, Profesors
Tautība:
 krievs
Kapsēta:
Maskavas Novodevičje (Новодевичье) kapsēta

Tamara Makarova (Russian: Тамара Макарова; 13 August 1907 – 18 January 1997) was a Soviet actress. She appeared in 31 films between 1927 and 1984. She was married to the Soviet film director Sergei Gerasimov.

Selected filmography

  • Somebody Else's Coat (1927)
  • The Deserter (1933)
  • The Stone Flower (1946)
  • The Vow (1946)
  • The Young Guard (1948)
  • The Journalist (1967)
  • The Youth of Peter the Great (1979)
  • At the Beginning of Glorious Days (1980)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Сергей ГерасимовСергей ГерасимовVīrs, Darba biedrs, Domu biedrs03.06.190626.11.1985

        2Артур МакаровАртур МакаровAudžudēls24.06.193103.10.1995
        3Ludmila GurčenkoLudmila GurčenkoDarba biedrs, Students12.11.193530.03.2011
        4Евгений ЖариковЕвгений ЖариковDarba biedrs, Students26.02.194118.01.2012
        5Сергей  БондарчукСергей БондарчукDarba biedrs, Students25.09.192020.10.1994
        6Всеволод ПудовкинВсеволод ПудовкинDarba biedrs28.02.189330.06.1953
        7Нонна МордюковаНонна МордюковаDarba biedrs25.11.192506.07.2008
        8Николай Еременко (младший)Николай Еременко (младший)Darba biedrs, Students14.02.194927.05.2001
        9Klara LuchkoKlara LuchkoDarba biedrs01.07.192526.03.2005
        10Grigori KosinzewGrigori KosinzewDarba biedrs22.03.190511.05.1973
        11Tatyana  BaryshevaTatyana BaryshevaDarba biedrs31.12.189610.02.1979
        12Vjačeslavs TihonovsVjačeslavs TihonovsDarba biedrs08.02.192804.12.2009
        13Людмила СоколоваЛюдмила СоколоваDarba biedrs03.11.192909.11.2015
        14Leonid TraubergLeonid TraubergDarba biedrs17.01.190213.11.1990
        15Муза КрепкогорскаяМуза КрепкогорскаяStudents09.07.192426.06.1999

        Nav norādīti notikumi

        Birkas