Andréa Parisy

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
04.12.1935
Miršanas datums:
27.04.2014
Papildu vārdi:
Andréa Parisy, Андреа Паризи, Андре Марсель Энриетта., Andrée Marcelle Henriette Parisy, Andrée Parizy
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 francūzis
Kapsēta:
Paris, Cimetière du Calvaire (fr)

Andréa Parisy (* 4. Dezember 1935 in Levallois-Perret; † 27. April 2014) war eine französische Schauspielerin.

Filmografie (Auswahl)

 

  • 1954: Escalier de service von Carlo Rim
  • 1955: Reif auf jungen Blüten (Futures Vedette) von Marc Allégret
  • 1956: Bébés à gogo von Paul Mesnier: Pat, die Tochter von Isabelle und Stéphane
  • 1956: Paris, Palace Hôtel von Henri Verneuil: Une manucure
  • 1958: Die sich selbst betrügen (Les Tricheurs) von Marcel Carné: Clotilde de Vaudremont
  • 1959: Tatort Paris (125, rue Montmartre) von Gilles Grangier: Catherine Barrachet
  • 1959: Dem Teufel verschrieben (L'Ambitieuse oder Le Passager clandestin) von Yves Allégret: Dominique Rancourt
  • 1960: Stefanie in Rio von Curtis Bernhardt: Isabella Sampaio
  • 1961: Hinter fremden Fenstern (Le Rendez-vous) von Jean Delannoy: Daphné
  • 1962: Wir bitten zu Bett (Les Petits Matins oder Mademoiselle Stop) von Jacqueline Audry:L’autostoppeuse
  • 1962: Portrait Robot von Paul Paviot: Clotilde
  • 1963: Dragées au poivre von Jacques Baratier: Une élève stripteaseuse
  • 1963: 100.000 Dollar in der Sonne (Cent mille dollars au soleil) von Henri Verneuil: Pepa
  • 1965: Die Damen lassen bitten (Un Grand Seigneur) von Gilles Grangier und Georges Lautner: Lucette, baronne Seychelles du Hautpas
  • 1966: Drei Bruchpiloten in Paris (La Grande vadrouille) von Gérard Oury: Schwester Marie-Odile
  • 1966: Das Geheimnis der weißen Masken (Les Compagnons de Jéhu) von Michel Drach: Agathe
  • 1967: Balduin, der Trockenschwimmer (Le Petit Baigneur) von Robert Dhéry: Marie-Béatrice Fourchaume
  • 1968: Mayerling von Terence Young: Kronprinzessin Stéphanie
  • 1969: Slogan von Pierre Grimblat: Françoise

Avoti: wikipedia.org, kino-teatr.ru

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Žans RošforsŽans RošforsDarba biedrs29.04.193009.10.2017
        2Luijs de FinessLuijs de FinessDarba biedrs31.07.191427.01.1983
        3Pierre ColletPierre ColletDarba biedrs10.03.191430.10.1977
        4BourvilBourvilDarba biedrs27.07.191723.09.1970
        5Žerārs ŪrijsŽerārs ŪrijsDarba biedrs29.04.191920.07.2006
        6Terry-ThomasTerry-ThomasDarba biedrs14.07.191108.01.1990
        7Michel ModoMichel ModoDarba biedrs30.03.193724.09.2008
        8Pols PrebuāPols PrebuāDarba biedrs21.02.192704.03.1997
        9Stefānija  OdrānaStefānija OdrānaDarba biedrs08.11.183227.03.2018

        Nav norādīti notikumi

        Birkas