Vsevolod Larionov

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
11.09.1928
Miršanas datums:
08.10.2000
Papildu vārdi:
Всеволод Ларионов, Все́волод Дми́триевич Ларио́нов
Kategorijas:
Aktieris, Krievijas Federācijas tautas mākslinieks
Tautība:
 krievs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Vsevolod Dmitrievich Larionov (Russian: Всеволод Дмитриевич Ларионов) (September 11, 1928 – October 8, 2000) was a Russian film and television actor and a People's Artist of the USSR, an honorary title granted to citizens of the Soviet Union.

Filmography

  • The Twelve Chairs (1976)
  • 38 Parrots (1976–1991)
  • Ograblenie po... (1978)
  • An Ordinary Miracle (1978)
  • The Very Same Munchhausen (1979)
  • Vaniusha The Newcomer (1990)
  • Dog in Boots (1981)
  • The Mystery of the Third Planet (1981)
  • Dark Eyes (1987)
  • Vaniusha The Newcomer (1990)
  • Vaniusha and The Space Pirate (1991)
  • Glasha and Kikimora (1992)
  • Vaniusha and The Giant (1993)
  • The Russian Singer (1993)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1
        Дмитрий ЛарионовTēvs00.00.189700.00.1961
        2Ivans  ŠiškinsIvans ŠiškinsAttāls radinieks25.01.183220.03.1898
        3Silvana ManganoSilvana ManganoDarba biedrs21.04.193016.12.1989
        4Игорь ЕфимовИгорь ЕфимовDarba biedrs01.09.193216.11.2000
        5Ростислав ГоряевРостислав ГоряевDarba biedrs26.01.193423.02.2007
        6Bob HoskinsBob HoskinsDarba biedrs26.10.194229.04.2014
        Birkas