Андрій Родич

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:

Miršanas datums:
30.07.2014
Dienas kopš miršanas:
3557
Gadi kopš miršanas:
9
Papildu vārdi:
Андрей
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs, Virsnieks
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

У зоні АТО загинув старший лейтенант 24-ї окремої механізованої Залізної бригади, постійне місце дислокації якої – місто Яворів Львівської області, Андрій Родич.

Про це повідомила сьогодні, 31 липня, власкорові IA ZIK вдова загиблого «залізняка» Вікторія Родич.

З її слів, коли саме привезуть тіло чоловіка – не знає.

«Нашій донечці Веронічці – лише шість рочків: як їй сказати, що татка більше немає, не знаю. Свекруха плаче, теж онучці сказати не може, моя мама померла п’ять років тому. Ми з донечкою та чоловіком винаймали квартиру в Новояворівську. Але самі – львів’яни. Мого Андрійка похоронять у Львові. Лиш би знати – коли…», – плачучи, розповідає молода вдова.

У коментарі власкорові IA ZIK Яворівсько-Мостиський військовий комісар, підполковник Володимир Петрівський підтвердив інформацію про загибель в зоні АТО старшого лейтенанта 1-го батальйону 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького Андрія Ігоровича Родича.

«У Залізній бригаді інформації про те, коли доставлять у Львів домовину з тілом офіцера Андрія Родича наразі немає. Однак, як тільки все з’ясую, особисто вдову повідомлю. Поки що зв’язок з 1-м батальйоном, який перебуває в зоні АТО, відсутній», – наголосив військовий комісар.

http://zik.ua/ua/news/2014/07/31/na_chodi_zagynuv_ofitser_zaliznoi_brygady_andriy_rodych_510706

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas