Володимир Попович

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
16.03.1989
Miršanas datums:
17.08.2014
Mūža garums:
25
Dienas kopš dzimšanas:
12826
Gadi kopš dzimšanas:
35
Dienas kopš miršanas:
3541
Gadi kopš miršanas:
9
Papildu vārdi:
Владимир Попович, Volodymyr Popovych
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Tautība:
 ukrainis
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Боєць батальйону «Львів» 25-річний молодший сержант міліції Володимир Попович

Про обставини його загибелі розповів виконуючий обов’язки командира батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Зореслав Каїнський: «16 серпня недалеко від Лисичанська надійшла інформація про те, що там переховуються бойовики. Підрозділ, у якому перебував Володя, попав у засідку. Троє чоловік, у тому числі й Володя, були поранені, після чого були доставлені в лікарню. На жаль, наступного дня Володя помер. У нього були більш важкі поранення. Інші хлопці переправлені у Львів, у лікарнях їм також надається допомога".

Володимир Васильович Попович народився 16 березня 1989 року. Був у сім’ї другою дитиною, опорою і надією для матері-вдови, яка нещодавно поховала чоловіка. По закінченні школи мав намір стати правоохоронцем і після кількох спроб врешті досягнув мети. У травні, почувши про формування підрозділу, записався у його ряди. Пройшов вишкіл і відправився разом з товаришами у зону проведення АТО.

Рішенням міністра внутрішніх справ України, Володимира Поповича посмертно представлено до вищої державної нагороди. Поранених бійців також буде відзначено.

Поховали Володимира на місцевому цвинтарі біля могили батька.

http://www.newtime.lviv.ua/index.php/newtime-osobustosti-kt/1786-volodymyr-popovych

***

Аваков: "Сегодняшняя дневная сводка из зоны АТО... Батальон МВД "Львов" (добровольцы) - в результате боя с бандитами при зачистке с. Крымское, недалеко от Славяносербска ранены двое бойцов, один погиб. Владимир Васильевич Попович. 25 лет", - написал Аваков.

Кроме того, при обстреле террористами боевого охранения добровольческого батальона МВД "Золотые ворота" недалеко от Счастья (Луганская область) получили ранения два украинских офицера, в том числе командир батальона.

http://www.rbc.ua/rus/news/accidents/v-zone-ato-segodnya-pogib-odin-boets-dobrovolcheskogo-batalona-17082014161000

***

Попович Володимир Васильович 25 років. Боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». Сам виходець з села Монастирець Жидачівського району.
17 серпня 2014 Загинув в бою з терористами під час звільнення села Кримське (Слов'яносербський район) Луганської області.

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas