Сергій Лифар

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
00.00.1969
Miršanas datums:
07.08.2014
Mūža garums:
45
Dienas kopš dzimšanas:
20213
Gadi kopš dzimšanas:
55
Dienas kopš miršanas:
3558
Gadi kopš miršanas:
9
Papildu vārdi:
Лифарь Сергей, Lifar' Sergey
Kategorijas:
Kapteinis, Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs, Robežsargs, Virsnieks
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Лифар Сергій Іванович 45 років,Матусів Черкаська область. Капітан Державної прикордонної служби. Після армії вирішив присвятити життя військовій справі, у 1989 році закінчив школу прапорщиків, служив на прикордонних заставах Забайкалля та України. Закінчив екстерном Інститут Прикордонних військ України.

#Черкаси прощаються з прикордонником #АТО С.Лифарою

З 2008 року був звільнений у запас за вислугою років. Коли з'явилася небезпека державним кордонам, пішов добровольцем до мобільно-прикордонної застави в зону АТО. Проживав у Черкасах. Залишились дружина, донька та син, який продовжив справу батька і навчається у Навчальному центрі ДПСУ в Оршанці.

7 серпня 2014 Загинув під час організованого прориву з оточення у "довжанському котлі" (сектор "Д") на з'єднання з основними силами після 22-денної героїчної оборони державного кордону під постійними масованими обстрілами з боку терористів і з боку Росії. Українські герої з боями вийшли в район Савур-Могили та Амвросіївки. Прорив тривав три доби. Підрозділ Сергія обороняв блокпост в секторі Е-1, в районі населеного пункту Панченково. Під час виходу колони прикордонників неподалік села Дякове Луганської області бійці потрапили під обстріл бойовиків

***

Указом Президента України № 660/2014 від 21 серпня 2014 року, "за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, високопрофесійне виконання службового обов'язку", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas