Simone Renant

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
19.03.1911
Miršanas datums:
29.03.2004
Papildu vārdi:
Симона Ренан, Simone Renant
Kategorijas:
Aktieris
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Simone Renant (19 March 1911 – 29 March 2004) was a French film actress. She appeared in 43 films between 1934 and 1983. She was born in Amiens, France and died in Garches, France.

Selected filmography

  • Voyage sans espoir (1943)
  • La tentation de Barbizon (1946)
  • Quai des Orfèvres (1947)
  • Les liaisons dangereuses (1959)
  • That Man from Rio (1964)
  • Three Men to Kill (1980)

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Žanna MoroŽanna MoroDarba biedrs23.01.192831.07.2017
        2Stefānija  OdrānaStefānija OdrānaDarba biedrs08.11.183227.03.2018
        3Philippe de BrocaPhilippe de BrocaDarba biedrs15.03.193326.11.2004

        Nav norādīti notikumi

        Birkas