Wanda Jarszewska

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
03.11.1888
Miršanas datums:
15.05.1964
Papildu vārdi:
Wanda Jarszewska
Kategorijas:
Aktieris
Tautība:
 polis
Kapsēta:
Warschau, Powązki-Friedhof

Wanda Jarszewska (3 November 1888 – 15 May 1964) was a Polish film actress.[1] She appeared in more than 40 films between 1916 and 1962.

Selected filmography

  • The Adventures of Anton (1913)
  • Pan Twardowski (1921)
  • Dvanáct křesel (1933)
  • Prokurator Alicja Horn (1933)
  • Zabawka (1933)
  • Love, Cherish, Respect (1934)
  • Police Chief Antek (1935)
  • Będzie lepiej (1936)
  • 30 karatów szczęścia (1936)
  • Augustus the Strong (1936)
  • Znachor (1937)
  • A Diplomatic Wife (1937)
  • Niedorajda (1937)
  • Second Youth (1938)
  • Doctor Murek (1939)

 

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Saiknes

        Saistītās personas vārdsSaitesDzimšanas datumsMiršanas datumsApraksts
        1Oļegs  TabakovsOļegs TabakovsDarba biedrs17.08.193512.03.2018

        Nav norādīti notikumi

        Birkas