Володимир Стефанців

Pievieno šai personai bildi!
Dzimšanas datums:
00.00.1974
Miršanas datums:
05.07.2015
Mūža garums:
41
Dienas kopš dzimšanas:
18410
Gadi kopš dzimšanas:
50
Dienas kopš miršanas:
3249
Gadi kopš miršanas:
8
Kategorijas:
Krievijas Ukrainas 2014-24 kara kritušais, Militārpersona, karavīrs
Kapsēta:
Norādīt kapsētu

Стефанців Володимир 41 рік, Драганівка (Чемеровецький район) Хмельницька область. Гранатометник (підрозділ не уточнено).

Призваний за мобілізацією в січні 2015 року. Ніс службу в Донецькій області. Без батька залишився син.

5 липня 2015 Місце і обставини не уточнено. Загинув у Донецькій області

**

9 липня жителі Чемеровецького району попрощалися із воїном АТО Володимирем Стефанцівим, який був убитий на Сході України . Аби провести в останню путь Героя України, у рідному селі Драгінівка, де він народився зібралися голова районної ради , сільські та селищні голови  району, представники керівництва органу виконавчої влади району, керівники і працівники структурних підрозділів РДА, районних установ та організацій, бойові побратими, рідні, близькі Володимира Стефанціва та громадськість.
   У ході жалобного мітингу учасники церемонії прощання утворили живий коридор та ставали на коліна . Слова співчуття родичам загиблого висловили Зарічанський сільський голова Володимир Олійник та інші. Всі вони наголошували на винятковому патріотизмі та мужності нашого земляка, а також відмітили, що пам'ять про Володимира Стефанціва житиме вічно у серцях кожного жителя Чемеровеччини.
   Громадську панахиду за Героєм провели у Свято-Воздвиженському храмі Київського патріархату с.Зарічанка та на кладовищі у с.Зарічанка. Герої не вмирають! Героям слава!

http://chemrada.org.ua/ua/news/read/842/chemerivchani-proschalisja-iz-zagiblim-bijtsem-ato

Avoti: wikipedia.org

Nav pesaistītu vietu

    loading...

        Nav saiknes

        Nav norādīti notikumi

        Birkas