Микола Саюк

Дата рождения:
22.12.1987
Дата смерти:
01.11.2016
Продолжительность жизни:
28
Дней с рождения:
13286
Годы с рождения:
36
Дни после смерти:
2743
Годы после смерти:
7
Отчество:
Олександрович
Дополнительные имена:
Саюк Николай Александрович, Француз
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный
Кладбище:
Указать кладбище

Саюк Микола Олександрович
(Позивний «Француз»)
22 грудня 1987, Дубно Рівненська область. З 4-х років мешкав у с. Адамівка (Березнівський район). Сержант, командир відділення зв'язку взводу управління мінометної батареї 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 10-ї ОГШБр. Після смерті батька переїхав жити до села Адамівка. Закінчив вище професійне училище №7. Працював на будівництві. З 2012 року був директором ТОВ «ТВК «Меркурій» у Києві (оптова торгівля). Активний учасник Революції Гідності, зокрема протистояння на Грушевського та на вулиці Інститутській, був поранений. Пішов на фронт добровольцем від самого початку бойових дій, а в грудні 2014 підписав контракт до закінчення особливого періоду. Залишилися мати, сестра та дружина, яка теж служить в батальйоні «Айдар». Вони познайомилися на війні, одружилися 28 серпня 2016 року.

1 листопада 2016

В ніч на 2 жовтня, поблизу села Славне (Мар'їнський район) Донецької області, загинули двоє бійців батальйону «Айдар», ще двоє дістали поранень. Після прощання на Майдані у Києві та Рівному, похований в с. Адамівка.
За повідомленням Міноборони, в ніч на 2 листопада в зоні АТО загинули двоє військовослужбовців, за попередніми даними, через детонацію боєприпаса у каналі ствола. Підрозділ і місце не уточнені. Проводиться службове розслідування.

Источник: wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки