Сергій Гулюк

Добавить Фото!
Дата рождения:
07.09.1981
Дата смерти:
31.07.2014
Продолжительность жизни:
32
Дней с рождения:
15570
Годы с рождения:
42
Дни после смерти:
3555
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Гулюк Сергей, Гулюк Сергій Миколайович
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный, Пограничник
Кладбище:
Указать кладбище

Гулюк Сергій Миколайович

Сергій народився 7 вересня 1981 року в Рівному.

Проживав із сім'єю у Луцьку.

Свого часу проходив строкову службу у прикордонних військах, з 2002 року був призваний на контрактній основі.

У зоні АТО Сергій Гулюк був із 28 червня.

Молодший сержант Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби. Залишились троє дітей (напівсиротами залишилися двоє синів, яким 12 і 6 років, та 4-річна донечка)

31 липня 2014 в районі н.п. Василівка (Амвросіївський район) в Донецькій області було здійснено обстріл прикордонників з мінометів та гранатометів.

За попередньою інформацією, 5 прикордонників загинули та 11 поранені

8 серпня 2014 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

***

Минулого тижня із зони АТО повернулися дві групи військовослужбовців Луцького прикордонного загону. На Донеччині загинули двоє волинських бійців.

Один із них молодший сержант Сергій Гулюк із Луцька, в якого залишилася жінка з трьома маленькими дітьми. Поки що сім'я, яка втратила свого годувальника, аж ніяк не відчуває опіки і вдячності з боку держави. Натомість проблемами жіки загиблого героя Юлії Гулюк турбується волонтерка Юлія Федосова-Цибульська. На кошти простих лучан для родини придбали пральну машину, яку мають встановити наступного тижня.

Проте Юлії Гулюк бракує навіть коштів на харчування. Тож Юлія Федосова-Цибульська у Фейсбук знову звернулася до небайдужих людей, аби допомогли зібрати продукти для родини Гулюків.

«Дожила я до того часу, коли мені за мою країну СТИДНО. Тільки що дзвонила Юлія Гулюк, вдова прикордонника Сергія, мама трьох діток. Я їй декілька разів з часу нашого знайомства просила не соромитись і казати, як щось потрібно. Вона стидається - і просить продукти: рис, гречку, цукор, олія, фрукти та сухі сніданки дітям, какао, чай. А стидно має бути не їй, зовсім не їй!!! І ще - пральний порошок (порошок-автомат: тому що пралку, на яку ми разом назбирали кошти, я сьогодні оплатила - встановлять у четвер). ПОЗОР ТАКІЙ ВЛАДІ! Хлопці кладуть свої життя - а вдови не мають чим годувати дітей Героїв!!! P.S. Усе можу забрати у понеділок-вівторок біля Фуршету», - написала волонтерка.

http://visnyk.lutsk.ua/news/tag/sergii-gulyuk/

Источник: wikipedia.org, news.lv

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Бирки