Михайло Кондратьєв

Добавить Фото!
Дата рождения:
29.05.1977
Дата смерти:
07.08.2014
Продолжительность жизни:
37
Дней с рождения:
17135
Годы с рождения:
46
Дни после смерти:
3551
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Кондратьєв Михайл
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный, 4 Офицер, 8 Подполковник, Юрист
Кладбище:
Указать кладбище

Cьогодні 9 серпня відбулося поховання загиблого в зоні АТО підполковника юстиції Кондрат'єва Михайла Юрійовича (29.05.1977 - 07.08.2014) у Тернівському районі. Звання підполковника присвоєно посмертно наказом Міністра оборони України В.В. Гелетея від 8.08.2014.

Він був старшим офіцером відділення виявлення та розслідування корупційних правопорушень в зоні діяльності органів управління Військової служби відділу по боротьбі з корупцією Південного територіального управління Військової служби правопорядку.

Виконуючи бойове завдання в Артемівському районі Донецької області був вбитий снайперською кулею в голову. Провести в останню путь героя прийшли лише родичі, близько 15 колег та 3 громадських активістів. Після відспівування у церкві на Тернівському кладовищі був похований поруч зі своїм батьком. На похованні лунали і салюти і гімн України, але меньш чисельнішого поховання героя ще не було. А все з того, що місцева влада намагається приховувати кількість та особистості загиблих. На нашу думку, героїв має вшановувати майже все місто. І бачити наслідки тієї війни, що відбувається на сході.

Вічна пам'ять герою! Михайло мав дружину та двох малолітніх доньок. Сердце зжималося коли маленька донька стояла біля гробу та тримала руку батька, що лежав і нічого не відчував. Він вже ніколи не побаче як ростуть його діти.

Ми маємо їх пам'ятати!

https://www.facebook.com/geroikrivbassa/posts/508650729280907

***

Кондратьєв Михайло Юрійович 29 травня 1977, Кривий Ріг.

Майор юстиції відділу по боротьбі з корупцією Південного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Михайло навчався у Криворізькому ліцеї з посиленою військовою та фізичною підготовкою з 1993 по 1995 рік. Потім завершив навчання в Одеському інституті Сухопутних військ України. Йому присвоєно звання підполковник посмертно. Залишилися дружина і дві малолітні доньки.

7 серпня 2014 Виконуючи бойове завдання в Артемівському районі Донецької області був вбитий снайперською кулею в голову

Источник: news.lv, wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Связи

        ИмяРодствоДата рожденияДата смертиОписание

        Не указано событие

        Бирки