Максим Мушта

Добавить Фото!
Дата рождения:
22.07.1989
Дата смерти:
17.08.2014
Продолжительность жизни:
25
Дней с рождения:
12698
Годы с рождения:
34
Дни после смерти:
3541
Годы после смерти:
9
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный
Кладбище:
Указать кладбище

Старший інструктор-кулеметник БТР роти оперативного призначення на бронетранспортерах військової частини 3028 старшина військової служби за контрактом Максим Мушта загинув на полі бою.

Мовчазний та сумлінний Максим завжди з величезною відповідальністю ставився до виконання завдань на службі. «В частину він прийшов ще юнаком, - розповідає ротний майор Андрій Волков. – 19-річний Максим розпочав військову службу одразу контрактником у 2008 році після закінчення вінницького коледжу.»

Він тільки починав своє життя: 22 липня відсвяткував 25-річчя. А півтора роки тому у Максима Олександровича народився син.

Екіпаж підбитого БТРу намагався привести до тями товариша, але отримані травми виявилися несумісні з життям. Побратими старшини Мушти з величезним болем в серці сприйняли звістку про втрату.

Особовий склад Нацгвардії висловлює щирі співчуття родині загиблого.

Прес-служба Національної гвардії України

***

Мушта Максим Олександрович 22 липня 1989, Вінницька область.

Старший інструктор-кулеметник БТР роти оперативного призначення на бронетранспортерах спецпідрозділу «Ягуар» Національної гвардії, військова частина 3028 (Калинівка).

Після закінчення вінницького коледжу у 2008 році пішов служити за контрактом. Залишились дружина та 1,5-річний син.

17 серпня 2014 Під час звільнення від терористів міста Ясинувата (Донецька область) гвардійці потрапили під ракетно-артилерійський обстріл. Снаряд пробив броню БТРа, Максим загинув від отриманих поранень

Источник: wikipedia.org, news.lv

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки