В’ячеслав Уткін

Добавить Фото!
Дата рождения:
23.02.1977
Дата смерти:
30.08.2014
Продолжительность жизни:
37
Дней с рождения:
17201
Годы с рождения:
47
Дни после смерти:
3499
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Уткин Вячеслав, Utkin Vyacheslav, Уткін В’ячеслав Олександрович
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный, 4 Офицер
Кладбище:
Указать кладбище

    Уткін В’ячеслав Олександрович 23 лютого 1977, Липники (Лугинський район) Житомирська область.

    Старший лейтенант, заступник командира реактивної артилерійської батареї з озброєння реактивного артилерійського дивізіону 30-ї окремої механізованої бригади (Новоград-Волинський).

    В ході війни на сході України Новоград-Волинський вкотре втрачає своїх кращих синів. 30 серпня під час артилерійського обстрілу загинув старший лейтенант, заступник командира реактивної артилерійської батареї з озброєння реактивного артилерійського дивізіону військової частини - польова пошта В2731 Уткін В’ячеслав Олександрович.

    Про це повідомляють на сайті міськради. Народився офіцер 23 лютого 1977 року у с. Липники Лугинського району Житомирської області. 1 серпня 1994 року був призваний на військову службу Олевським РВК Житомирської області. За 20 років пройшов шлях від курсанта Харківського військового інституту до заступника командира батареї з озброєння реактивного артилерійського дивізіону 30 ОМБр.   2 вересня до Будинку Офіцерів в останню дорогу провести героя України прийшли рідні та близькі, товариші по службі, представники міської влади, а також жителі Новограда-Волинського. У загиблого залишилася молода дружина та донька.

    Поховали 37-річного В’ячеслава Уткіна в секторі для почесних поховань „Алея слави“ на міському кладовищі  по вулиці Чехова

    http://www.1.zt.ua

     

    Источник: wikipedia.org, news.lv

    Нет привязок к месту

      loading...

          Взаимоотношения не установлены

          Не указано событие

          Бирки