Юрій Глухов

Добавить Фото!
Дата рождения:
12.11.1993
Дата смерти:
06.09.2014
Продолжительность жизни:
20
Дней с рождения:
11117
Годы с рождения:
30
Дни после смерти:
3514
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Глухов Юрий, Glukhov Yuriy
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный
Кладбище:
Указать кладбище

Глухов Юрій Валерійович 12 листопада 1993, Новоград-Волинський Житомирська область. Старший солдат, військовослужбовець військової служби за контрактом, навідник-оператор механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади(Новоград-Волинський)

.6 вересня 2014 31 серпня у результаті бойових дій під час виходу з оточення Юрій отримав поранення. Військовослужбовця доставили в Харківський військовий госпіталь, де він перебував у важкому стані. 6 вересня серце 20-річного бійця зупинилося.

***

Сьогодні, 9 вересня у місті Новограді-Волинському проведуть в останню путь двох земляків, котрі загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Так, прощання з навідником-оператором механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини – польова пошта В2731 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського старшим солдатом за контрактом Юрієм Глуховим розпочалося о 12:00 у Будинку офіцерів районного центру. Поховають бійця на одному з місцевих кладовищ.

Юрій Валерійович Глухов народився 12 листопада 1993 року у місті Новограді-Волинському, де наразі проживають його мама та молодший брат.

31 серпня у результаті бойових дій під час виходу з оточення Юрій Глухов отримав поранення. Бійця доставили в Харківський шпиталь, де він перебував у важкому стані. 6 вересня серце молодого чоловіка зупинилося.

Цього ж дня родичі, бойові побратими, місцеві жителі попрощаються також і зі спеціалістом служби захисту інформації 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського старшим сержантом контрактної служби Олександром Гордійчуком. Церемонія прощання розпочнеться о 14:30 у Будинку офіцерів міста. Ховатимуть загиблого у селі Барвинівка Новоград-Волинського району.

Олександр Михайлович Гордійчук, 1983 року народження, одружений. У полеглого за Україну військового залишилися дружина, неповнолітня донька та батьки. Його родичі проживають наразі у місті Новограді-Волинському.

http://www.1.zt.ua/news/rizne/v-harkivskomu-shpitali-zaginuv-boyets-30-yi-brigadi.html

***

Глухов Юрій Валерійович

Дата та місце народження: 12 листопада 1993 р., м. Новоград-Волинський, Житомирська область.

Дата та місце загибелі: 6 вересня 2014 р. (помер від поранень).

Звання: Солдат.

Посада: Навідник-оператор.

Підрозділ: 30-а окрема механізована бригада.

Обставини загибелі: 31 серпня 2014 р. у результаті бойових дій під час виходу з оточення Юрій отримав поранення. Військовослужбовця доставили в Харківський військовий госпіталь, де він перебував у важкому стані. 6 вересня серце 20-річного бійця зупинилося.

Місце поховання: м. Новоград-Волинський, Житомирська область.

Источник: wikipedia.org, memorybook.org.ua

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие