Геннадій Хитрик

Добавить Фото!
Дата рождения:
26.07.1975
Дата смерти:
02.11.2014
Продолжительность жизни:
39
Дней с рождения:
17780
Годы с рождения:
48
Дни после смерти:
3436
Годы после смерти:
9
Дополнительные имена:
Хитрик Геннадий, Хитрик Геннадій Васильович
Категории:
1 погибший Российско-Украинской войны 2014-24, 2 Военный, 4 Офицер, 9 Полковник
Кладбище:
Указать кладбище

Хитрик Геннадій 26 липня 1976, проживав в Одесі. Майор, начальник групи бойової та спеціальної підготовки військової частини Національної гвардії України (Одеса). На військовій службі з 1993 року.

2 листопада 2014 о 07:28 в мікрорайоні «Східний» міста Маріуполь на блокпосту по вул. Таганрозькій під час огляду цивільного позашляховика стався потужний вибух. Геннадій помер від отриманих поранень у лікарні Маріуполя. Розглядаються версії спланованого теракту або детонації вибухівки, що перевозилась в автомобілі.

***

Під час теракту під Маріуполем загинув вінничанин (Фото) 03 Листопад 2014 новини → Події 868 переглядів Під час теракту під Маріуполем загинув вінничанин (Фото) У результаті вибуху на блокпосту поблизу Маріуполя, який кваліфіковано як терористичний акт, загинули двоє військовослужбовців Збройних Сил України, серед них – майор Геннадій Хитрик. Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької районної державної адміністрації та Національної Гвардії України. Майор в.ч. 3012 м.Одеса, служив в «Національній гвардії». Проживав в смт.Стрижавка Вінницького району. Від першого шлюбу залишився син, одружений вдруге, залишилось двоє дітей та батьки.

Народився Генадій 26 липня 1976 року. На військовій службі з 1993 року.

За час служби зарекомендував себе високопідготовленним та професійним офіцером. Товариші по службі пригадують його, як життєрадісну людину та надійного офіцера, який завжди бу готовий надати допомогу.

Нагадаємо, вчора, 2 листопада, під час вибуху на блокпосту під Маріуполем загинули двоє українських військових, ще один отримала поранення. У Службі безпеки України уже відомо, хто організував це звірство: "Цей теракт готувався і був здійснений під керівництвом командира підрозділу Вадима Савенко, його позивні "Сват" або "Сова", і за участю командира одного з підрозділів, позивний "Чехов". Місце дислокації підрозділу - Саханка Новоазовського району", - додав радник голови СБУ Маркіян Лубківський

Джерело: http://vinbazar.com/news/nshe/pid-chas-teraktu-pid-maem-zaginuv-vinichanin-foto

Источник: wikipedia.org

Нет привязок к месту

    loading...

        Взаимоотношения не установлены

        Не указано событие

        Бирки