Кліфф Робертсон

Добавить новую картинку!
Дата народження:
09.09.1923
Дата смерті:
10.09.2011
Додаткові імена:
Cliff Robertson, Klifs Robertsons, Cliff Robertson, Clifford Parker "Cliff" Robertson, III
Категорії:
Aктор
Громадянство:
 американець
Кладовище:
Встановіть кладовищі

Кліффорд «Кліфф» Паркер Робертсон III (англ. Clifford «Cliff» Parker Robertson III; 9 вересня 1923, Ла-Хойя — 10 вересня 2011, Стоуні Брук, Брукгевен) — американський актор, володар премії «Оскар» за головну роль у фільмі «Чарлі». Також відомий роллю Паркера у трилогії про «Людину-павука».

Найбільше відомий участю у фільмах «Чарлі», «Три дні Кондора» та серії фільмів «Людина-павук».

Фільмографія

  • 1956 — Осіннє листя / Autumn Leaves
  • 1975 — Три дні Кондора / Three Days of the Condor
  • 1975 — Мертвий сезон / англ. Out of Season
  • 1976 — Одержимість / Obsession
  • 1983 — Зірка Плейбоя / Star 80
  • 1987 — Форд: Людина і машина / Ford: The Man and the Machine
  • 1992 — Вітер / Wind
  • 1996 — Втеча з Лос-Анджелеса / Escape from L.A.
  • 2002 — Людина-павук / Spider-Man
  • 2004 — Людина-павук 2 / Spider-Man 2
  • 2007 — Людина-павук 3 / Spider-Man 3

Джерело: wikipedia.org

Немає місць

    loading...

        Відносини

        Iм'я зв'язокТип відносинДата народженняДата смертіОпис
        1Cynthia StoneCynthia StoneДружина26.02.192626.12.1988
        2Dina  MerrillDina MerrillДружина29.12.192322.05.2017
        3Dick Van PattenDick Van PattenКоллега09.12.192823.06.2015
        4William CampbellWilliam CampbellКоллега30.10.192328.04.2011
        5Paul NewmanPaul NewmanКоллега26.01.192526.09.2008
        6Lilia SkalaLilia SkalaКоллега28.11.189618.12.1994

        Не вказано події

        Ключові слова