Вінсент Міннеллі

Добавить новую картинку!
Дата народження:
28.02.1903
Дата смерті:
25.07.1986
Додаткові імена:
Vincente Minnelli, Vincente Minnelli, Lester Anthony Minnelli, Винсент Миннелли
Категорії:
кінорежисер
Громадянство:
 американець
Кладовище:
Forest Lawn Memorial Park (Glendale)

Вінсент Миіннеллі (англ. Vincente Minnelli; 28 лютого 1903 — 25 липня 1986) — американський режисер театру та кіно. Відомий за постановками мюзіклів, які стали класикою жанру: «Зустрінь мене у Сент-Луїсі», «Американець в Парижі», «Театральний фургон», «Жіжі». Батько Лайзи Мінеллі.

Фільмографія

  • 1950 — Батько нареченої
  • 1951 — Американець в Парижі
  • 1951 — Маленький прибуток батька
  • 1952 — Злі й гарні
  • 1954 — Бригадун
  • 1956 — Жага життя

Джерело: wikipedia.org, mod.uk

Немає місць

    loading...

        Відносини

        Iм'я зв'язокТип відносинДата народженняДата смертіОпис
        1Judy GarlandJudy GarlandДружина10.06.192222.06.1969
        2
        Ethel Marian GilmoreСвекор/теща17.11.189305.01.1953
        3David  GestDavid GestЗять11.05.195312.04.2016
        4Virginia  GummVirginia GummСвояченица04.07.191727.05.1977
        5Sue  GarlandSue GarlandСвояченица24.09.191527.05.1964
        6Ethel WatersEthel WatersКоллега31.10.189601.09.1977
        7Lena HorneLena HorneКоллега30.06.191709.05.2010
        8Madge BlakeMadge BlakeКоллега31.05.189919.02.1969
        9Red SkeltonRed SkeltonКоллега18.07.191317.09.1997
        10Adolph GreenAdolph GreenКоллега02.12.191423.10.2002
        11Біллі БеркБіллі БеркКоллега07.08.188414.05.1970
        12Gilbert RolandGilbert RolandКоллега11.12.190515.05.1994
        13William TuttleWilliam TuttleКоллега13.04.191227.07.2007
        14Pamela BrownPamela BrownКоллега08.07.191719.09.1975
        15Betty ComdenBetty ComdenКоллега03.05.191723.11.2006
        16Флоренз ЗігфелдФлоренз ЗігфелдКоллега21.03.186722.07.1932
        17Marisa  MellMarisa MellКоллега24.02.193916.05.1992

        Не вказано події

        Ключові слова